Σοκολάτα μαύρη ταμπλέτα καθαρή προέλευση Σάο Τομέ 70% κακάο. Μια σοκολάτα πλούσια σε γεύση, με νότες κόκκινων και κίτρινων φρούτων. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 100
Σοκολάτα μαύρη ταμπλέτα καθαρή προέλευση Περού 70% κακάο. Βιολογική μαύρη σοκολάτα με φρέσκια, φρουτώδη και πικρή γεύση, με ξυλώδεις νότες. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 100
Σοκολάτα μαύρη 70% κακάο, πασπαλισμένη με καραμελωμένα αμύγδαλα. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 130
Συλλογή από μεντιάν με μαύρη, γάλακτος και λευκή σοκολάτα. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 200
Σοκολάτα λευκής σοκολάτας 32% βούτυρο κακάο. Έντονο γάλα, πλούσιο σε κρέμα και μέτρια γλυκό. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (G): 100
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες ζαχαροπλαστικές σοκολάτας της Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας... Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες...) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Τα σοκολατάκια JANIN προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους και παρασκευάζονται χειροποίητα με τη μεγαλύτερη προσοχή από τον μάστερ τεχνίτη Janin και την ομάδα του.
Ανακαλύψτε τη μάζα βιολογικής Criollo κακάου από τη Μαδαγασκάρη απευθείας από τον παραγωγό, το Comptoir Des Epices Madagascar.
Αυτή η μάζα κακάου παρασκευάζεται από φασόλια κακάου Criollo που καλλιεργούνται στις πλούσιες περιοχές της Μαδαγασκάρης σύμφωνα με αυστηρές βιολογικές προδιαγραφές. Με τη λεπτή γεύση και τα υποβλητικά αρώματά της, αυτή η μάζα κακάου είναι ένας πραγματικός θησαυρός που προέρχεται απευθείας από τον παραγωγό, εξασφαλίζοντας σας ανώτερη ποιότητα και πλήρη ιχνηλασιμότητα.
Συστατικά: Μάζα σπόρων Theobroma cacao Συστατικό προερχόμενο από βιολογική γεωργία
Η μάζα βιολογικής Criollo κακάου από τη Μαδαγασκάρη απευθείας από το Comptoir Des Epices Madagascar προέρχεται από φασόλια κακάου Criollo, μια ποικιλία που είναι γνωστή για την εξαιρετική της ποιότητα. Τα φασόλια κακάου είναι προσεκτικά
Αυτή η σκοτεινή και κομψή θήκη σας επιτρέπει να απολαύσετε ή να προσφέρετε τέσσερις χειροποίητες σοκολάτες από τη Συλλογή μας.
Οι σοκολάτες μας παρασκευάζονται με τον μεγαλύτερο σεβασμό στους κανόνες της Χειροτεχνίας, επιλέγουμε και χρησιμοποιούμε μόνο εξαιρετικές πρώτες ύλες, όπως Grand Crus μαύρης σοκολάτας, σμέουρα από την Οξιτανία ή φουντούκια από το Πιεμόντε IGP. Τέτοιες πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας μας επιτρέπουν να αναδείξουμε τις πρωτότυπες συνταγές μας, οι οποίες είναι οργανωμένες και εκτελούνται χάρη στην αναγνωρισμένη τεχνογνωσία του Σεμπαστιέν και της ομάδας του, για να δώσουν ζωή στις δημιουργίες μας.
Έτσι, η συλλογή σοκολατών μας θα σας ταξιδέψει με γεύσεις που κυμαίνονται από το απαραίτητο πραλίνα με αμύγδαλα, στη γκανάς με Πιπέρι του Νεπάλ, περνώντας από διάφορες γκανάς Grand Crus ή την λεπτή άνθη κερασιάς. Ιδανικό για τους περισσότερους λάτρεις της σοκολάτας και όλους τους γλυκατζήδες!
Καθαρό Βάρος: περίπου 25 γρ
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ σε εκ.): 6,6 x 6,6 x 2,1
Παρουσιασμένο σε μορφή γευστικών παλετών, τόσο λεπτό όσο και εκλεπτυσμένο, είναι ιδανικό για να συνοδεύσει έναν καφέ ή ένα τσάι. Αυτή η σοκολάτα Grand Cru από το Βιετνάμ είναι πραγματικά μια αδυναμία. Προερχόμενη από μια αλληλέγγυα και υπεύθυνη αλυσίδα, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τις κομψές και διακριτικές νότες της.
Στην αρχή της γεύσης, εκφράζονται λεμονάτες νότες, ακολουθούμενες από αρώματα κόκκινων φρούτων και τροπικών υποβάθρων. Αυτή η σοκολάτα χαρακτηρίζεται από μια σταθερή κακαοσύσταση, υποστηριζόμενη από πολύ ζωντανές φρουτώδεις αποχρώσεις.
Αυτή η σοκολάτα Grand Cru προέρχεται από την αλυσίδα Vietcacao, που έχει ως αρχικό στόχο την υποστήριξη νέων ατόμων με αναπηρία, εντάσσοντάς τους στην αλυσίδα του κακάου. Για πολύ καιρό παραμελημένη, η καλλιέργεια του κακάου γνωρίζει μια αναγέννηση και αυξανόμενο ενθουσιασμό στο Βιετνάμ.
Σήμερα, η αλυσίδα Vietcacao είναι αφιερωμένη στην επεξεργασία μετά τη συγκομιδή του κακάου, καθώς και στην ανάπτυξη της εκλεκτής σοκολάτας του Βιετνάμ μέσω συνεργασιών με τις οικογένειες των καλλιεργητών και τους φορείς της αλυσίδας κακάου.
Καθαρό βάρος: 170g
Ημερομηνία λήξης: 12 μήνες
Μάστερ σοκολατοποιός του Βαλ ντε Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατοβιομηχανίες της Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, σεβόμενοι την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ ντε Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.